Carrara C? Marmor? eller Granit. Hvilket er bedst?

15. juni 2015

Marmor eller granit sten diske i køkkenet


marmorellergranit

At vælge det rigtige materiale er et vigtigt element i valget af køkkenbordet, og det starter i den nuværende situation bliver mere og mere almindeligt at vælge stenpanelerne af forskellig art. I denne artikel vil vi se på de materialer marmor og granit, og foretage en sammenligning mellem de to materialer fordele og ulemper. Bare i denne artikel, vi behandler så bare ren natursten og ikke sammensat (kvartz).

Generelt kan man sige, at de stenplader er relativt dyrt at købe (i forhold til for eksempel træ og stål), men de til gengæld har en lang levetid og er holdbart. Hvis du spørger os, vil vi gerne tilføje, at natursten utroligt er meget bedre ud også! :)

Hvis vi ser på omkostningsstrukturen er granit og marmor sammenlignelige. Den adskiller sig lidt mellem de forskellige bjergarter - nogle marmor sten er billigere end granit og nogle granitsten er billigere end marmor. Vend den ud på køkkenbordet liv, forskellen er ubetydelig.

Noget, der er vigtigt, er, hvad stil du har i resten af ​​køkkenet, og for at finde materiale, der matcher resten af ​​køkkenet. Stilen er vigtig, men lige så vigtige ting at huske er, hvilken slags miljø disken for at sidde i og den slags slid det skal kunne modstå. Wear er ganske høj, og på bænken vil blive brugt en masse, så det kan være det bedste med en bordplade, der kan modstå lidt mere - og så granit mere interessant.

Marmor er et klassisk materiale, og passer godt i både ældre og nyere boliger. Den kommer i flere farver og nuancer, og har både mørkere og lysere farver at vælge imellem. Det er imidlertid mere porøs og blødere end granit, og mindre modstandsdygtige over for skader og misfarvning. Spiller du noget, så du skal være hurtig til at tørre det op, så der vil være pletter. Det kan dog behandle overfladen med imprægnering, så misfarvning og pletter ikke sætter det sig som nemt. Det er også muligt at polere skiven som giver det en blank finish, og gør ridser ikke er synlige på samme måde. Alle vores sten er imprægneret fra fabrikken. Hvis du vælger vores installation service er endnu en impregning stenen på plads.

Den granit kan modstå mere end marmor, og kan modstå spild, stød og så videre bedre end marmor. Dette betyder, at granit er særligt egnet på steder, hvor bordplader udsættes for betydeligt slid. Der er omkring tredive forskellige typer af granit at vælge imellem, så de valg er temmelig store.

En anden ting at overveje, er den farve, du vælger på disken. Granit er generelt mørkere, selvom både marmor og granit fås i flere nuancer. Pletter synes mindre indlysende på mørkere materiale.

Så er der nogle aspekter at overveje. I køkkenet, som er meget udbredt, og hvor der kan være nogle spild og messer kan granit være mere hensigtsmæssigt, især hvis du er en barnfamilj.Likaså kan granit kan være mere passende i garagen, hvor også der kan være nogle spild fra forskellige væsker, tunge genstande, og så videre.

Anvender de vindueskarme, tv-bænke og lignende, marmor absolut være både hensigtsmæssigt og snyggt.Det vigtigste er, som jeg sagde til at se på, hvad banken vil blive brugt til, og starte derfra, og fra da vælge den farve, stil og så videre på bænkene.

Måske du har granit i nogle steder og marmor på andre? Start med dine behov og tage den tid, du har brug for at nå frem til en god løsning, når de stenbænke vil vare i mange år.

Selvfølgelig, vores kundeservice og køkken konsulenter til din rådighed! Vi kan hjælpe med alt fra planlægning, tegning, rådgivning til renovering og installation.

Relaterede indlæg

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.