Åkes store køkken renovering

31. juli 2015

Et køkken vil være, hvad du gør det til. Hvis du sætter en stor indsats i planlægningen og det forberedende arbejde, der vil resultere vil være storslået. I Åke sag blev lagt mange timer i planlægningen før nogen dele bestilt og det var tid for os at gå ud og samle sine stenplader.

åke1

Hvad er det for sten?


Valget faldt på "Carerra C", en af vores mest populære marmorplader. Denne italienske perle er uhyre populær og fås i flere udgaver og "hvidhed grader". Carerra C er en dejlig balance mellem det hvide af kuglerne, som du vil, og den grå struktur, der giver det liv. Dette er en sten, der er velegnet til alle - og kun bliver smukkere med tiden.

åke2

Ideen bag


Ake ønskede en lys sten, der matcher de hvide huller i sit nye køkken. Den grå struktur sten højdepunkter luger aluminium farvet håndtag og skaber en perfekt helhed i køkkenet. Køkkenet ø, der er køkkenets centrum er prydet med 30mm marmor indtryk, når man træder ind og mødes køkkenet bliver derfor sublim.

åke5

Hvordan syntes Ake om os


"De bordplader var fantastisk og jobbet er gået glat med det professionelle personale! Jeg nu anbefale stenskivor.se til alle bekendte selv knystar at renovere deres køkken! Tak og sundhed i hele banden er involveret i min ordre! "


– Åke Falck

Relaterede indlæg

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.