Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

BEHANDLING og rengøring sten bordplader

Behandling af bordpaden


BRUG RENGØRING BESTEMT TIL STONES. Hos os vil du PRODUKTER TENAX der vil hjælpe dig.

Til daglig rengøring, brug en vaskeklud fugtet med vand. Alle snavs og støv fjernes med en klud. Har du en poleret overflade bliver næsten klinisk rene. Undgå rengøringsmiddel og det vil efterlade en klæbrig belægning, der fjerner stenens glans med tiden. Allrent (i visse tilfælde) og andre rengøringsmidler, der indeholder sure opløsninger eller salt bør ikke anvendes, fordi de vil beskadige natursten.

Hvis du handler med en sådan rå kylling direkte på en granit brugt TENAX eller vaskemiddel beregnet til sten.

For stærke snavsede overflader bruge fettbortagningsmedel. Tør renere med en vaskeklud. Tørre overfladen med en klud fugtet med vand.

Stone disken bør imprægneres igen efter en vis periode. Den tommelfingerregel er at kontrollere området omkring vasken og hane. Hvis du kan se, at vandet er absorberet inden for 10-15 minutter, er det tid til at forny imprægneringen.

PLEJE AF MARMORPLADE - FJERNELSE AF FEDT OG OLIEPLETTER


Fedt / olie

Fedt / olie pletter bør fjernes så hurtigt som muligt for at undgå, at fedt / olie trænger ind i stenen.

Pletterne aftørres med papir og vasket med opløsningsmiddel, som derpå suges op af papir eller absorbent. Opløsningsmidlet kan være mineralsk terpentin, fortynder / cellulosaförtunning, acetone eller blyfri benzin (95 RON).

"GO! BRUG VORES FORESPØRSEL GUIDE"


Med vores enkle vejledning pris forespørgsel får du et præcist citat om det specifikke produkt, du har i tankerne. Med en ægte tilbud, er det nemt for dig at sammenligne priser og få omkostningsstrukturen for dit projekt - uanset om det er stort eller lille.

Du behøver ikke bestille ved hjælp citat værktøj, men kan kun være et tilbud på det produkt, du er interesseret i.

SKICKA FÖRFRÅGAN FÖR VÅRA SKÖTSELPRODUKTER

 borttagning

 (Sidder plette dybere brug indsætte metode (se nedenfor). Skyl med Allrent i brugsopløsning.)

PASTA METODE

Fremgangsmåde bliver nuværende løsning blandet med et absorberende pulver, f.eks kridt, bentonitler eller kartoffelmel, til en pasta.

Dette er sat på stedet, muligvis først fugtet med opløsningsmidlet. Pastaen efterlades indtil tørhed, og derefter børstet og overfladen vaskes med vand. Prøv først på et lille område.

Gentag om nødvendigt behandlingen.

OIL / ENAMEL

Fortynder eller terpentin i kombination med papir og derefter i pastaen. Efter vask med vandig ammoniak, hvis nødvendigt.

 

PLETFJERNER

Følg beskyttelsesforanstaltninger omhyggeligt!

Opløsningsmidler, der ikke skader natursten:


∙  Fortynder = Cellulosaförtunning 

∙  blyfri benzin (95 RON) 

∙  Acetone 

∙  Mineralsk terpentin 

∙  Terpentin 

∙  T-rød (spiritus) 

∙  Ethylacetat 

∙  EDTA neutral (fx i detergent) 

∙  Ammoniak 

∙  Polsk Fjernet

Vask grundigt med Allrent brugervenlig løsning til anvendelsen af ​​midlerne.

Opløsningsmidler kan beskadige marmor / kalksten og tilføjer:


∙  Glycolsyre 

∙  oxalsyre 

∙  eddike 

∙  Klor (kan blege sten) 

∙  Hydrogenperoxid (blegemiddel)

∙  Kaustisk soda

Vask grundigt med Allrent brugervenlig løsning til anvendelsen af ​​midlerne.

PLEJE GRANIT


Tak, fordi du AF sten bordplader

Granit er et ekstremt hårdt naturmateriale, som er meget holdbart og også ugæstfri for bakterier (næsten så god som rustfrit stål) og er velegnede som bordplade i køkkenet, hvor brønden kan modstå den daglige slitage.

Granit er meget varmebestandigt, kan du indstille varme pander og bageplader direkte på Stenplade men man skal ikke gøre støbejern køkkengrej direkte på sten plade, når strygejernet afgiver varme i lang tid, kan det resultere i en revne, når selv den granit varmes op og udvider sig.

Knive er normalt ikke noget problem enten, (bortset fra, at bladet bliver sløv ved at skære direkte på stenen slab), men der er knive, der har været særligt hårdt stål, og disse kan, hvis du er uheldig, ridse granit. Vores anbefaling er, at du skal bruge skærebrættet, hvis kun sparer du skærpe dine knive så ofte.

IMPRÆGNERING

På nogen måde, herunder granit, der er porer og mikrorevner, der tillader væske trækkes, og hvis væsken er farvet og sten plade lys, så du kan få de pletter, der søger ned i sten og kan være vanskelige at fjerne.

En god imprægneringsvæske virker således at det bliver suget ind i sten mikrorevner hvor det hærder, hvorved der dannes en "prop", så andre væsker ikke kan komme ind i stenen og misfarve det. Imprægneringen bør derfor ikke være på toppen af ​​stenens overflade, en form for lak. Moderne imprægnering er normalt silikonebaseret.

Hvor ofte er du nødt til at imprægnere afhænger af typen af ​​sten det er, og hvor meget det bliver brugt. det tager normalt 1-5 år, før disken skal imprægneres igen.

For stramt mellem imprægneringer kan resultere i en "uklar" og mat sten overflade ved en belægning af gammel imprægnering er bygget op på bordpladen.

Stenen følsomhed over for pletter varierer. De vigtigste faktorer er stentyp og sten tæthed. Selv den farve, tekstur, overfladebehandling og sten overflade generelle tilstand påvirker.

Sort granit fx er så tæt, at ikke engang imprægneringsmidlet trænger ind i stenen, den lysere sten giver Akemi Anti Stain god beskyttelse mod pletter.

Hvis dine registreringer er af sort granit, som er de diske til installering og rengøring, er nu klar til brug. Hvis du har en lighter sten så være det, efter grundig rensning (fortrinsvis med acetone), imprægneret med den ledsagende middel, Akemi Pletfjerning.

Imprægneringen fordeles generøst over skiven, fx med køkkenrulle og bør trække i et par minutter (se på flaskens etiket). Se hele tiden, at disken er fugtig, tilsættes mere efter behov, så tørret overflod væk. På nogle typer af sten kan gentage proceduren, således at "mætte" stenen.

RENGØRING

Til daglig vedligeholdelse er normalt tilstrækkeligt lunkent vand og en klud (helst mikrofiber, hvis du har en sort sten øverst) for at få stenen ren, regelmæssig rengøring af køkkenet fungerer også på stenen disken.

Wash er ikke din granit bordplade med sæbe og vand, vaskemiddel rester stikning til fast og fastsætte et tidspunkt, kan et tyndt lag på klippen overflade, hvilket gør det ser misfarvet og kedelig, selv Ajax danne en film på stenen.

Brug ikke slibende rengøringsmidler, da de kan beskadige stenens polerede overflade bliver mat og plettet. Sæbe er et naturligt produkt, der er velegnet til at rense stenen skiver, det giver glans og en vis beskyttelse for stenen.

Gør det til en vane altid at tørre op spild, især varmt fedt, straks at undgå at blive suget ind i stenen.

HVIS EN pest - pletfjerning

Granit er et naturmateriale, hver skive har sin specielle udseende og egenskaber og pletter, som de bør fjernes hurtigt for at forhindre dem breder i stenen.

Prøv først at absorbere pletten med køkkenrulle eller absorberende, forarbejdning derefter med fugtig klud og vand. Derefter tilsættes en opløsning af vand og vaskemiddel eller Allrent.

Arbejd altid udefra og ind mod midten af ​​pletten for at undgå spredning af pletten.

Brug en vis form for opløsningsmiddel at skylle grundigt med vand og bagefter Allrent ..

Trænger dybt ind i pletten, kan det være meget vanskeligt eller umuligt at fjerne.

Det grundlæggende princip er baseret på fremgangsmåden "pasta", betyder det, at den nuværende opløsning blandes med et absorberende pulver, f.eks kridt eller kartoffelmel, til en pasta. Dette er sat på stedet, muligvis først fugtet med opløsningsmidlet. Pastaen efterlades indtil tørhed, og derefter børstet og overfladen vaskes med vand. Prøv først på et lille område. Gentag om nødvendigt behandlingen.

Fedt / olie

Fedt / olie pletter bør fjernes så hurtigt som muligt for at undgå, at fedt / olie trænger ind i stenen. Pletterne aftørres med papir og vasket med opløsningsmiddel, som derpå suges op af papir eller absorbent. Opløsningsmidlet kan være mineralsk terpentin, fortynder / cellulosaförtunning, acetone eller blyfri benzin (95 RON).

Siddende plette dybere brug indsætte metode.

Opløsningsmidler, der ikke skader granit:


∙ Acetone

∙ Ammoniak

∙  blyfri benzin (95 RON)

∙  Mineralsk terpentin

∙  Terpentin

∙  Fortynder = Cellulosaförtunning

∙  T-rød (spiritus)

Vask grundigt med Allrent brugervenlig løsning til anvendelsen af ​​midlerne.

Opløsningsmidler kan beskadige marmor / kalksten:


∙ Glycolsyre

∙  Kaustisk soda

∙  Klor (kan blege sten)

∙  oxalsyre

∙  Hydrogenperoxid (blegemiddel)

∙  eddike

Vask grundigt med Allrent brugervenlig løsning til anvendelsen af ​​midlerne.

PLEJE AF COMPOSIT DISKE


At eje, vedligeholde og nyde dine conposit diske

∙ Ved køb af sammensatte paneler fra os med blank overflade holder dem sådan en høj standard, så ingen særlig vedligeholdelse ikke er nødvendig.

∙ Hvis du har poleret overflader kan rengøres med en mild flydende sæbe og en fugtig fnugfri klud eller mikrofiberklud. Derefter vaskes med vand og tør.

∙ bør altid bruge detergenter med en pH-værdi mellem 5-8. Udsat overfladen af ​​mediet i løbet - eller under, bør du straks rense overfladen med rigeligt vand.

∙ Hvis du skulle få en plet på din komposit disk, brug kun en blød klud, varmt vand og vores rengøringsmidler. Lad det virke i et par sekunder, og derefter tørre overfladen. Skyl grundigt med vand og tør.

∙ For at undgå ridser og skader, altid bruge et skærebræt. Composite er meget modstandsdygtig over for ridser, men vi synes, det er altid bedre at forebygge end at helbrede.

∙ Den sammensatte er forskellig fra natursten i form af de fødevarer, der kan forårsage skader. Du kan spilde vin, saft, kaffe, te, sodavand, etc., men det vil ruste (som marmor), fordi overfladen ikke er så porøse som natursten. Væske kan ikke trænge ind i overfladen. Da væsken ikke kan tvinges i materialet potientialen for baktieriell reproduktion betydeligt mindre.

∙ Selvom kompositpaneler modstå meget høje temperaturer, altid bordskåner. Pludselige temperaturændringer kan forårsage revner; især ved eller i nærheden af ​​kanterne eller led.

 

PLEJE AF MARMOR


ANBEFALINGER for at holde dit marmor diske i god stand.

∙ Marble er et relativt porøst materiale og derfor følsom over for fugt og luftforurening.

∙ Sørg for ikke at bruge sure alle formål (f.eks Ajax) med pH-værdi under 7,0, når de angriber den kalk i stenen og ødelægge det!

∙ Fjern løst støv og snavs med en blød børste eller en støveklud.

∙ Rengør disken ved at dyppe et viskestykke i lunkent sæbevand og derefter anvende blidt hen over marmorplade.

∙ For de rette beskidte dele, kan du bruge den barske side af en svamp. Test først på et ikke synligt del, så du varsel, hvis det er for hårdt. Derefter skylles med vand og tør med en klud.

∙ Brug tapet til alle glasflasker og kopper.

∙ Nye diske bør altid behandles et par gange i starten. Anvende et tyndt lag af et tyndt og fint olie, såsom STENIFIX 100+ (tilgængelig på Seos på Södermannagatan 49 i Stockholm). Lad det trække ind i stenen natten over og tørre om morgenen fra den olie, der er tilbage. På samme måde, som du vedligeholde da disken et par gange om året, giver både en smuk glans og en beskyttende virkning.

∙ I vedligeholdelsen af ​​marmor skal huske, at de er følsomme over for syrer. Derfor bør du aldrig bruge syreholdige rengøringsmidler. Midler til fjernelse af kalk, såsom toilet rengøringsmidler er skadelige og forårsage forbrændinger. Andre sure væsker som vin, eddike, eddike, kaffe, frugtsaft, kulsyreholdige etc er også skadeligt for disken. Frem for alt polerede overflader, hvor følsomme mat, ætsede pletter let forekomme.

Hvis du har fulgt ovenstående anbefalinger så skal din marmorplade være lang, og det bliver bare smukkere med alderen.

 

AT LÆSE MERE BESØG     MONTERING OG VEDLIGEHOLDELSE BLOG

 

SKÖTSEL 

Rengöring + impregnering:


Hanafinn REJUVENATA + META CRÈME™

Användningsområden Inomhusbruk: för bänkskivor i kök och badrum.

Produkten är 100% naturlig och miljövänlig. 

Vattenbaserad, ultra låga VOC PFOA och fri från PFOS

 

SKICKA FÖRFRÅGAN

Bruksanvisningar:

Ta först bort all lös smuts och damm från ytan.

Applicera Rejuvenata ™ generöst på din natursten.

Polera med en mjuk och absorberande luddfri trasa eller pappershandduk.

Upprepa på kraftigt nedsmutsade områden. Rejuvenata ™ uppfyller LEED 2009 IEQ Credit 3.3: Grön rengöring - Inköp av hållbara Rengöringsprodukter och material.

Försiktighetsåtgärder: Använd när yttemperaturen är mellan 5-35 ° C. Använd bara på din natursten – skydda kringliggande ytor från kontakt med medlet. Tvätta händerna noggrant efter applicering. Om du skulle råka svälja medlet - kontakta genast läkare.

Ladda ner vår Underhåll & Rengöringsmanual.

UNDERHÅLL & RENGÖRING

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom