Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Om os


OM STENSKIVE.DK

Stenplader lavet af høj kvalitet - hurtigt og nøje!


Her på stenskivor.se har vi mere end 10 års erfaring af arbejde med natursten. Vi er en svensk virksomhed med svenske aftaler, ansvarsforsikring og sikre kundekontrakter med tilfredshedsgaranti.

Vi har siden 2010 eksisteret på stenskivor.se.

Gennem erfaring, viden og vores dygtige stenhuggere, kan vi tilbyde dig kvalitetssten i verdensklasse.

Vores stenhuggere designer og fremstiller din bordplade ved hjælp af den nyeste laserteknologi. Vores produktionsanlæg har høj begavelse, og vi er hele tiden ved at investere i nyt og bedre udstyr, uddannelse og produktudvikling. Al produktion gennemføres kun "et stenkast" fra den italienske marmormine.

Vores kvalitet arbejde stopper ikke ved tegning og produktion - vi gå regelmæssigt til sten miner, hvor vi køber vores sten for at sikre alt fra arbejdsvilkår, som vores kvalitetsstandarder er opfyldt. Vi kræver, at alle medarbejdere har gode forhold og forsikring.

Vores mission er ganske enkelt at give alle verdens præmie sten til gode priser. Takket være sin egen produktion, et stort antal tilfredse kunder, og god logistik, kan vi også sige, at vi er en af  Nordens største leverandører af natursten, granit, kvartskomposit og Dekton til både enkeltpersoner og virksomheder.

Vi har showrooms og kontorer i  Stockholm  og  Malmø .


Vil du vide mere om os?


KONTAKT VORES KUNDESERVICE

 

SIG HEJ


Står du og mangler bæredygtige overflader til dit hjem? Så kontakt os for vejledning og et skarpt tilbud, vi har et bredt udvalg i marmor, granit, kvartskomposit og Dekton. Du kan altid skrive til os på hej@stenskive.dk, eller du er også velkommen til at ringe til os på +46(0)703-545409, så vil vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov. Vi ser frem til at høre fra dig!
KONTAKT OS

FIND OS


Hvis du har lyst til at besøge os, er du mere end velkommen. Du kontakter os bare, så finder vi en tid som passer dig bedst.

BESØG OS

LEVERING


Leveringstiden hos os, er på mellem 3-5 uger fra ordren er accepteret. Har du brug for en hurtigere levering kontakter du os bare, så ser vi hvad vi kan gøre for dig. 

KONTAKT OS

PERSONALE


Vi har medarbejdere i både Danmark og Sverige, alt fra håndværkere til kunderådgivere og systemadministratorer. Her kan du se vores medarbejdere i kundepleje og administration.

VORES PERSONALE

VORES GARANTI


Vi står inde for kvaliteten af vores produkter, og giver derfor livtidsgaranti som du kan læse mere om her:

LIVSTIDSGARANTIEN

KVALITETSPOLITIK


Kvalitet er et centralt nøgleord hos os i vores daglige arbejde. Vi arbejder efter et fælles værdisæt, med fokus på kundeoplevelsen, perspektivering i projekter samt kvaliteten i forhold til processerne forbundet hertil.

KVALITETSPOLITIK

STENSKIVOR.SE LEVERER OVER 160 PROJEKTER HVER MÅNED!


Hver dag leverer vi sten til 8 svenskere (i gennemsnit). Den genererer en masse tilfredse kunder; som vi er meget taknemmelige for.


# BättreMedSten vi bare sige!


    

TILFREDSE KUNDER

customer-collage-dk

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom