Handla tryggt hos oss! Stenskivor.se är certifierad e-handel

certifierad ehandel

Om os


OM STENSKIVOR.SE

Stenplader lavet af høj kvalitet - hurtigt og nøje!


Her på stenskivor.se har vi mere end 10 års erfaring af arbejde med natursten. Vi er en svensk virksomhed med svenske aftaler, ansvarsforsikring og sikre kundekontrakter med tilfredshedsgaranti.

Vi har siden 2010 eksisteret på stenskivor.se.

Gennem erfaring, viden og vores dygtige stenhuggere, kan vi tilbyde dig kvalitetssten i verdensklasse.

Vores stenhuggere designer og fremstiller din bordplade ved hjælp af den nyeste laserteknologi. Vores produktionsanlæg har høj begavelse, og vi er hele tiden ved at investere i nyt og bedre udstyr, uddannelse og produktudvikling. Al produktion gennemføres kun "et stenkast" fra den italienske marmormine.

Vores kvalitet arbejde stopper ikke ved tegning og produktion - vi gå regelmæssigt til sten miner, hvor vi køber vores sten for at sikre alt fra arbejdsvilkår, som vores kvalitetsstandarder er opfyldt. Vi kræver, at alle medarbejdere har gode forhold og forsikring.

Vores mission er ganske enkelt at give alle verdens præmie sten til gode priser. Takket være sin egen produktion, et stort antal tilfredse kunder, og god logistik, kan vi også sige, at vi er en af  Sveriges største leverandører af natursten til både enkeltpersoner og virksomheder.

Vi har showrooms og kontorer i  Stockholm  og  Malmø .


Vil du vide mere om os?


KONTAKT VORES KUNDESERVICE

 

SIG HEJ


Hvis du står med komplet køkken, ingen køkkenbord og pizzaæsker? For en hastesag, kan du altid ringe til +46(0)703-545409.  Det er også muligt at bruge vores formular. Vi hørte!


KONTAKT OS

FIND OS


Har du lyst til at komme og besøge os? aften eller i løbet af weekenden? Intet problem. Vi er åbne på efter dit ønske. Kontakt os og vi vil bestille en tid, der passer dig.

BESØG OS

VED LEVERING


Leveringstiden for granit og marmor plader er ca. 2 uger. For sten ark i kvarts / komposit leveringstid kan være mellem 3-5 uger. Har du brug for hurtigere levering? Kontakt os!

AFGIVELSE AF STEN KLØVER

PERSONALE


Vi har i alt ca. 30 medarbejdere i Sverige. Der er alt fra håndværkere, systemadministratorer. Her præsenterer vi de involverede medarbejdere i kundepleje og administration. 

VORES PERSONALE

VORES GARANTI


Vores produkter er ikke kun god kvalitet - vi tør sige, at du ikke kan finde en bedre natursten et andet sted. Derfor giver vi livstidsgaranti - og står inde for det.

LIVSTIDSGARANTIen

KVALITETSPOLITIK


Kvaliteten skal gennemsyre alt, hvad vi gør. Vi, der arbejder i virksomheden, arbejder efter et fælles værdisæt, med fokus på kundefokus, kvalitet og perspektiv. 

KVALITETSPOLITIK

STENSKIVOR.SE LEVERER OVER 160 PROJEKTER HVER MÅNED!


Hver dag leverer vi sten til 8 svenskere (i gennemsnit). Den genererer en masse tilfredse kunder; som vi er meget taknemmelige for.


# BättreMedSten vi bare sige!


    

TILFREDSE KUNDER

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM
Botvids Forretningscenter
Fågelviksvägen 9, port H, 4tr
145 53 Norsborg
E-mail: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 12 138 179

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.