Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

LEVering Af STENPLADER


Leveringstiden for plader af granit og marmor, er ca. 2 uger. (3-4 uger på sommeren)

Leveringstiden sf stenplader kan blive mellem 3-5 uger.

Har du brug for hurtigere levering? Kontakt os for at finde ud af om vores ekspresalternativer.

FAQKONTAKT OS

1


SÅDAN BEStiller DU

 • Hør af dig efter du har kontrolleret pristilbuddet for at acceptere dette. Du skal acceptere tilbuddet skriftligt og sende det via e-mail. Ved evt. rettelser og spørgsmål kan du kontakte os, enten via telefon (08 708 9400) eller e-mail.

 • Når du har accepteret tilbuddet, vil du modtage en faktura med acontobeløb via e-mail.

 • Vi begynder at arbejde med (potentielle) måling, bestilling, produktion og levering af din bordplade, så snart du har betalt acontobeløbbet. Bemærk, at det betalte beløb skal være registreret på vores bankkonto før arbejdet påbegyndes. Det tager omkring to hverdage for transaktionen at vises i vores system. Med Swish vil vi ser det med det samme.

 • Efter betaling (acontobeløb), vil vi sende en tekniker/installatør, der gør målingerne med dig, hvis dette er inkluderet i din ordre. Samtidig afsætter vi et plads i produktionen af ​​din ordre.

 • Vi laver tegninger og sender dem til dig for bekræftelse. Når du har bekræftet dem via e-mail, bliver en grundlæggende imprægnering af din natursten/komposit, og så begynder produktionen.

2


FORHOLDSREGLER, FØR LEVERING

Køkkenet skal være afsluttet, før vi kan måle, skal skabene være på plads og omkranser vægge så lige som muligt. For at undgå ekstra arbejde, det er muligt forrige køkkenbordet være let at fjerne (ikke limet). Vi normalt tager intet ansvar for overfladiske skader, der kan opstå på de omkringliggende overflader, såsom fliser og mosaik. Men vi erstatte skader, der opstår ud over de normale forholdsregler fra vores montører. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg Hansa - vi har aldrig haft til at bruge.

Sørg derfor for, at de omgivende flader beskyttes før installationen. Vi anbefaler også at vente med den endelige maling, tapetsering eller flisebelægning muligt, indtil skiverne er samlet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om, hvordan arbejdet er gjort, og hvordan du kan forberede før installation.

3


VIDERE ARBEJDE

VVS eller El arbejder ethylen er normalt ikke inkluderet i vores tilbud. Vil du have os til at tage sig af VVS og el - lad os vide, og vi tager os af hele kæden.

4


INFORMATION OM GARANTI

Vi forsøger altid at levere den bedste service. Med vores arbejde er altid en livstidsgaranti!

Hvis stenen er beskadiget, ridset eller dimensioner passer ikke, vi vil erstatte det med et nyt eller tilbyde en prisnedsættelse.

For at garantien til at anvende kræver følgende:

 • Opmåling, bør transport og installation af stenplader er blevet udført af vores personale

 • Stone plader burde have været anvendt af kunden kun til det formål den er beregnet. Det vil sige, mekaniske, kemiske og termiske skader på stenen forårsaget af misbrug, er ikke dækket af garantien.

 • Sten fliser har håndteret på en passende måde; stenen er blevet renset og poleret med jævne mellemrum på den måde, der er udpeget med de midler, der anbefales til den specifikke sten by.

Hvis du har spørgsmål om, hvad der er omfattet af garantien tøver ikke med at kontakte os via vores  kontakt formular .

5


BETINGELSER FOR KØB OG LEVERING

For køb, Consumer Protection Act (1990: 932), og hvad der følger i leverings- og købsbetingelser.

Hvis stenene

Stenen får du ægte normalt enig med display kopier. Vær dog opmærksom på, at skiverne af natursten kan afvige meget fra displayet kopier. Forskellene afhænger af stenbrud, og som en del af stenbruddet sten er taget væk.

Granit og marmor sten i forskellige fysiske og kemiske egenskaber, såsom styrke, sugeevne og mineralindhold. Granit har generelt en stærk struktur og har en glat overflade. Marmor på den anden side har en glattere overflade, som er mere porøs. Marmor kræver mere vedligeholdelse end granit.

Den stærkeste og mest stabile måde udvej er kvarts / sammensatte skive (ikke sten), der absorberer enhver væske og er meget modstandsdygtigt over for ridser og varme (men ikke for høj varme).

Ansvar for kontrolmålinger og tegninger

Stone Records Sweden AB tager det fulde ansvar for målingerne vores ingeniører har gjort.

Du som køber er ansvarlig for målinger og tegninger lavet af dig eller en anden håndværker, som du har lejet.

Ændringer efter kontrolmåling

Bemærk, at de områder, hvor de stenplader, der skal installeres ikke bør ændres efter kontrolmåling. Hvis du har brug for at ændre på disse områder, efter at vi har taget målinger, og det betyder, at vi er nødt til at ændre vores planer, så kontakt os straks. Et tillæg er anvendt for ændringer.

Annullering

Du har ret til at annullere indtil stenen diske er i produktion. Når produktionen starter, kan du ikke stoppe det.

I tilfælde af aflysning, før de stenplader er begyndt at blive fremstillet, du betale et gebyr for at tjekke (hvis inkluderet i den rækkefølge og er allerede gjort), tegning, administration og transportomkostninger.

I tilfælde af aflysning, når skiverne er allerede i produktion, vil du blive bedt om at betale det fulde beløb, der er i bekræftelsen tilbuddet / ordren, eksklusive udgifter til montagearbejde.

Deponering

Stendiske starter arbejdet med (potentielle) måler op, bestilling, produktion og levering af køkkenbordet, når du har betalt udbetalingen.

Af levering betinget

Stendiske tager det fulde ansvar for levering, forudsat at måle op, transport og installation af sten paneler er udført af vores personale.

Du skal kunden kontrollere, at varen er i god stand, når du modtager den, og at installationen af ​​dine sten diske, når installationen er inkluderet i leveringen sker på en tilfredsstillende måde. Accept af levering bekræftes skriftligt af dig, køberen.

Installation

Når du bestiller installationen af ​​os er der hele momenter der kræves for det arbejde, der skal udfyldes med den bedste kvalitet.Vi transporterer, bære og samle sten diske med dig. Montering / limning af enhver vask er også inkluderet i installationen.

Prisen for anlægget er ikke muligt hantverkararbete at tilpasse overflader, hvor de stenplader skal samles. Udgifterne til arbejde vil være i form af timeløn.

Efter installation til at kontrollere og godkende skriftligt det udførte arbejde.Mangler, som opstår inden for to måneder din godkendelse, er der særlige regler i § 20a Forbruger.

Hvis der er noget galt i henhold til det, vi har aftalt i tilbuddet / ordrebekræftelsen eller hvis arbejdet er ikke gjort med den forventede kvalitet er den måde diske Sverige ansvar for at rette fejl uden ekstra omkostninger for dig.

Betaling

Betalingen er normalt udføres i to trin.

Den første betaling er den nede betaling for din bestilling. Depositum skal betales før tilmeldingen er startet, og efter at du har sendt os din bekræftelse af tilbuddet (ordrebekræftelse). 

Andre betaling (den endelige betaling) forekommer, når du har accepteret levering. Vi sender en faktura med det resterende beløb til at betale (samlede fakturabeløb minus udbetalingen).

Måling og tegninger

Før vi tager foranstaltningen skal være rammer i dit køkken til at være på plads. Således kan det ikke være en eksisterende bordplade at være på plads. Efter at vi har taget den foranstaltning kan ikke være nogen ændringer i køkkenet.

Efter betaling (udbetaling) er kommet til os, vil vi sende en tekniker / installatør, der gør målingerne med dig, hvis dette er inkluderet i din ordre.

Bemærk, at hvis dimensionerne er forskellige fra de oplysninger, vi har modtaget fra dig, når vi skabt citatet vi har ret til at ændre prisen. I så fald vil vi sende en opdateret tilbud til dig. Har du fortryder dit køb, efter det og ønsker at annullere, har vi ret til at opkræve betaling for det udførte arbejde og godtgørelse af rejseudgifter.

Vi laver tegninger under de foranstaltninger, vi har taget dem eller søn, du har indtastet os og sende de færdige tegninger til dig til godkendelse. Når du accepterer dem og til os skriftligt via e-mail begynder leveringstiden gælder (2-4 uger).

Ændringer i rækkefølge

Du har ret til at ændre din ordre, indtil stenen diske er i produktion. Når produktionen starter, kan du ikke stoppe og ændre det.

Ved ændring af ordren, vil dit citat blive opdateret og sendt til dig om bekræftelse, der altid finder sted skriftligt.

Ud over ændringer i prisen på tilbuddet, kan det betyde ekstra omkostninger for ændringer i de planer og administration. Leveringstiden vil også blive flyttet til fra den dato, vi modtager den nye ordrebekræftelse fra dig.

Reklamation

Hvis du ønsker at påberåbe sig til produktet eller processen er forkert, skal du straks underrette os om fejlen.

Hvis vi hævder viser sig, at der er fejl eller arbejde, har vi ret til erstatning for undersøgelsen omkostninger som følge af klagen.

Stone Records Sweden AB er ikke ansvarlig for nedbrydning forårsaget af normal slitage af stenplader, forsømmelse eller forkert pasning, er varerne blevet brugt til andet end det tiltænkte formål, at de stenplader har været udsat for vold eller installation er blevet bygget forkert ved en anden end vores personale.

6


Pleje Af STEN disken

Brug rengøringsmidler beregnet til sten. Vi lagerfører produkter fra Tenax, der vil hjælpe dig.

Til daglig rengøring, brug en vaskeklud fugtet med vand. Alle snavs og støv fjernes med en klud. Har du en poleret overflade bliver næsten klinisk rene. Undgå rengøringsmiddel og det vil efterlade en klæbrig belægning, der fjerner stenens glans med tiden. Allrent (i visse tilfælde) og andre rengøringsmidler, der indeholder sure opløsninger eller salt bør ikke anvendes, fordi de vil beskadige natursten.

Hvis du handler med en sådan rå kylling direkte på en granit brugt TENAX eller vaskemiddel beregnet til sten.

For stærke snavsede overflader bruge fettbortagningsmedel. Tør renere med en vaskeklud. Tørre overfladen med en klud fugtet med vand.

Stone disken bør imprægneres igen efter en vis periode. Den tommelfingerregel er at kontrollere området omkring vasken og hane. Hvis du kan se, at vandet er absorberet inden for 10-15 minutter, er det tid til at forny imprægneringen.

Pletfjerner

Følg beskyttelsesforanstaltninger omhyggeligt!

Opløsningsmidler, der ikke skader natursten:

 • Tyndere = Cellulosaförtunning

 • Blyfri benzin, benzin (RON 95)

 • acetone

 • Mineralsk terpentin

 • terpentin

 • T-rød (spiritus)

 • ethylacetat

 • EDTA neutral (fx i detergent)

(Fra Pleje af natursten - de svenske Stone Industries).

Tag en af ​​vores sortiment af granit bordplader, marmor paneler og komposit paneler.

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom