Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

VÆLG RETTE KANT PROFIL


Læs MERE

VÆLG RETTE KANT BEHANDLING


Læs MERE

MONTERING OG VEDLIGEHOLDELSE


Læs MERE

HVILKE BORDPLADE SKAL DU VÆLGE?


1:  Hvilket materiale skal du vælge? Nogle materialer er mere holdbare end andre. Granit er meget slidstærkt, mens for eksempel marmor og kalksten er følsomme over for visse materialer, såsom syrer af forskellige typer. Sandsten og skifer bør undgås som valg af bordplade, da disse typer er meget følsomme overfor visse materialer. Træ kan være brandfarlig. Alle materialer har deres unikke for - og ulemper.

2:  Find ud af hvad dine behov er, hvilket materiale du bedst kan lide, og vælg derefter. Har du børn? Hvor i huset skal bordpladen bruges? Kan det let udskiftes, hvis nødvendigt? Din levende situation, familiesituation og behov er meget vigtige faktorer i valget.

3:  Hvor meget tid har du til at bruge på at vedligeholde køkkenbordet? Selv om dette er vigtigt, når du vælger den type disk, du skal have; nogle materialer har højere krav til vedligeholdelse end andre.

4:  Hvad har du råd til? Den økonomiske faktor er vigtig for mange. Omkostningerne kan variere meget, afhængig af materialet, størrelsen af den bordplade du skal have, og så videre. Beregn cirka hvor meget du forventer, at det vil koste, og tag dette i betragtning, når du vælger en bordplade.

5:  Hvilken stil har du i det rum du ønsker bordpladen i ellers? Det er også noget at overveje, når du foretager dit valg, så valget af bordplade kan gøre understøtte udtrykket i den ønskede stilart. 

6:  Vi har showrooms i Stockholm og Malmø - Besøg os, så vi kan vise forskellige former for bordplader. Det er en helt anden oplevelse at se den naturlige sten af virkeligheden og især for dem, der overvejer kantning eller stentyp det er virkelig godt at "røre og føle". Venligst book en aftale med os, har vi en kop friskbrygget kaffe.

7:  Kontroller, at bordpladerne er tilstrækkeligt tykke; mellem 20 og 30 millimeter normalt omkring højre, afhængigt af typen af disk involveret.

8:  Tag din tid, især hvis du ikke er helt sikker på, hvad du ønsker. Bordplader er noget som skal være med dig i lang tid, så tag dig tid til at vælge det rigtige, så du føler dig helt tilfreds.

9:  Indhent tilbud og information fra flere forskellige leverandører og sammenlign disse. Tilbuddene kan variere noget mellem forskellige virksomheder, og der kan være store variationer, både i forhold til pris, levering og service. Du kan være i stand at spare både tid, penge og kræfter, ved at vælge den rette leverandør.

10:  Hvem skal installere bordpladen? Har du selv håndværkere eller ej? Hvis du har det - så husk referencerne. Eller har du mulighed for at udføre arbejdet helt eller delvist på egen hånd? Så vil du have mulighed for at spare penge, som du kan bruge på noget andet (måske sætte dem på en dyrere bordplade istedet?).

Der er tilsyneladende en masse at overveje, når du vælger bordplader, mere end du måske tror ved første øjekast. Med masser af tid og information, vil du højst sandsynligt tage den helt rigtige beslutning for din situation.

Sidst men ikke mindst, så har vi også et stort udvalg af vaske i vores katalog. Hvad ville en bordplade uden en stilfuld vask?

Vil du læse mere? Vi har skrevet et  blogindlæg om granit bordplader

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom