MARMORPLADER TIL DIT KØKKEN - BEDSTE PRISER - BEDSTE UDVALG!


SIDEN ROMERRIGET, HAR MENNESKER anvendt CARRARA-MARMOR. DET EKSISTERER I MANGE BYGNINGER OG STATUER, igennem hele vores historie over hele verdenen. MArmorpladens tidsløse elegante udtryk, gør den til et meget populært valg, når man opgraderer overfladerne i ens hjem. 


Der er ikke megen debat om, hvad "Carrara" forstås - og dens oprindelse, men sandsynligvis kommer fra ordet "Kar" (= sten). Hvor der er ingen debat, vi tager vores klipper væk: Vi bruger kun den ægte Carrara-marmor (ved Carrionefloden omkring 10 mil fra Firenze).

Marmor er et krystalliseret kalksten. Denne naturlige stenplade er mere porøs og blødere end sin fætter granitsten, derfor kræver denne marmorplade mere vedligeholdelse og forholdsregler. Vedligeholder man sin marmorplade rigtigt, vil den vare i mange år, og kun blive smukkere med årene. 

Hvor slidstærk en stenplade er, er altid et essentielt spørgsmål når man overvejer at købe natursten. Vil der forekomme pletter på marmorpladen, er pladen modstandsdygtig mod ridser? Hvordan vedligeholder jeg en marmorplade? Det korte råd vil være, ikke at anvende syreholdige rengøringsmidler, og lad ikke citronsyre ligge for længe - Kontakt vores konsulenter som kan give dig råd og vejledning omkring vedligeholdelse af marmorplader.  

En anden ting, vi kan fortælle, er, at vi ikke bruger andet end premium sortering (gælder for alle vores natursten), som også vil påvirke stenens holdbarhed. Marmor imprægneret forsigtigt på fabrikken - og før den er installeret i dit køkken af ​​vores stenhuggere. 

I sidste ende, kan intet sammenlignes med følelsen af ​​livskvalitet, og den vil du få hver gang du ser på din marmorplade derhjemme.

Kvadratmeter priser er eksklusiv forsendelse fra Italien.

Marmorpladens udseende fremkaldte kalken er blevet poleret, indtil den har fået et spejl finish. Slutproduktet er en natursten, der viser en stor farvedybde. En marmorplade fastholdt kontunierligt kan holde den samme oprindelige stand, som da den kom fra fabrikken.

Tag et kig på vores katalog, tjek vores priser og tøv ikke med at  kontakte os,  hvis du har spørgsmål eller hvorfor ikke sende en  pris forespørgsel  til os? Prisen er ikke bindende, og vi normalt reagerer samme dag eller senest den næste arbejdsdag.

Mat
20mm
Lagervara
30mm
Lagervara
Fra

2418 DKK


Læs mere

Carrara C

Carrara C en elegant marmorsten i en flot hvidgrå nuance. En af vores bedst sælgende marmorsten som kun bliver smukkere med årene

Hvid

Mat
Poleret
20mm
Lagervara
Lagervara
30mm
Lagervara
Lagervara
40mm
Beställningsvara
Beställningsvara
Fra

1870 DKK


Læs mere

Carrara CD

Carrara CD en elegant marmorsten i en flot hvidgrå nuance som er noget mørkere end Carrara C. Et holdbart valg som kun bliver smukkere med årene.

Hvid, Grå

Mat
Poleret
20mm
Lagervara
Lagervara
30mm
Lagervara
Lagervara
Fra

1499 DKK


Læs mere

Jura Grey

Beige, Grå

Mat
20mm
Lagervara
30mm
Lagervara
Fra

1337 DKK


Læs mere

Verde Guatemala

Verde Guatemala er en meget populær marmorsten på grund af sin unikke naturlige grønne farve og forskellige nuancer af grønne undertoner. Dette giver marmor stenen et yderst elegant udseende som kan komplimentere ethvert et hjem.

Grøn

Mat
Poleret
20mm
Lagervara
Lagervara
30mm
Lagervara
Lagervara
Fra

1121 DKK


Læs mere

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.