Görans drømmekøkken (Stockholm)

15. juni 2015

Vi har lige hjulpet Göran med nye granit bordplader dejlige. Vil du vide resultatet? Må så, inspireret af billederne nedenfor, måske det ville selv passer i dit køkken?

Hvad er det for sten diske?


Sten disken, som vi brugte i dette køkken er en granit kaldet Giallo Veneziano. Vi skære 30mm tyk og brugte en T-rund profil for at få en blød og behagelig fornemmelse i midten. Den polerede overflade gør stenen disken både nem at bruge og smukt skinnende.

Giallo Venziano ikke hører til de modeller vi normalt sat. Derfor er det særligt glædeligt at have chancen for at vise sådan en strålende præstation her - det virkelig viser mangfoldigheden af stenplader.

nya-koeket1
nya-koeket2

Hvordan skal vi tænke på, når de vælger en sten disk?


Ofte når du laver et nyt køkken, så du sidder fast i traditionelle kurser, men faktum er, at du ikke behøver at styre så tæt til den traditionelle måde som mange gør. I dette tilfælde, for eksempel, vi blander de hvide døre med en marmoreret sten disk, der kombinerer både sort og hvid for at skabe en smuk harmoni.

Hvad syntes Göran om deres nye drømmekøkken?


"Jeg vil virkelig gerne takke dig for det gode stykke arbejde. Professionelt på alle tidspunkter, fra ordre til henrettelse. Og slutresultatet er utrolig pæn. Vi er meget tilfredse. Bare at alle er ankommet, når lovet, fra bænken montører, elektrikere og HVAC: er meget tilfredsstillende. Så kan vi helt sikkert anbefale din virksomhed til nogen overvejer en sten disk. Jeg tror, vi vil komme sammen med vores mange, mange år fremover. Så endnu en gang tak! "


Med venlig hilsen
Göran Tonström

nya-koeket3

Relaterede indlæg

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.