Mattias samlet løsning til badeværelset og køkkenet

31. juli 2015

Er du i renovering tages som Mattias? Hvorfor ikke tale med os fra starten og se, hvor du kan drage størst fordel af stenplader i dit nye hjem? Så gjorde Mattias, og resultatet var fantastisk! Her har vi udviklet et script til badeværelset, hvor vi nøje monteret i bassinet, samt registre til køkkenet.

mattias5

Hvad er det for sten?


Den sten, Jon valgte navnet Cararra cd'en. Denne type af italiensk marmor er lidt mørkere end de andre muligheder. Den smukke korn, som ofte fremgår tydeligt i forhold til de kridtning muligheder gør, men Cararra cd til en meget smuk sten oven på det lidt mere personlig køkken.

mattias7

Til køkkenet blev valgt en anden granit med navnet "Silver Cloud". Denne sten er en af klipperne, vi er nødt til at have absolut den største slidbane. Det er marmoreret med hvid, sort og grå i forskellige nuancer og marmorering, at i mange tilfælde den naturlige spiralformet mønster.

mattias12

Ideen bag


Ideen bag badeværelset var at implementere en robust mørk skrift, der skaber kontrast mod den hvide vask. Noget han virkelig lykkedes!

mattias15

Mattias ønskede at skabe et komplet køkken, der giver liv. Da valget faldt på Silver Cloud er køkkenet meget varm og hjemlig. Stone diske i fokus, fordi mønsteret tiltrækker meget opmærksomhed.

Relaterede indlæg

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.