Byg en køkkenø marmor

Publicerad: 15. juni 2015. Uppdaterad: 17. juni 2019

Gode råd og tips


I dag er køkkenø som en eksklusiv og fantastisk opfindelse. Dette er fordi det kan varieres på mange måder. Det kan bruges som en breadboard eller et sted, hvor maden kan serveres. Hvis du har en køkkenø køkken skifter automatisk til et mere soical sted, hvor folk med familien kan sidde og hygge sig, spise eller selv lave morgenmad, frokost eller middag sammen. Ud over dette, køkkenet øen er også en arbejdsplads for andre job i køkkenet.

photo-091012-16-2319

Valg af materialer


Du kan bygge en køkkenø til en bred vifte af materialer og / eller forskellige bordplader. Der bordplader såsom træ, sten og marmor. Ligegyldigt hvilken type bordplade du vælger til dit køkken, skal du huske på, at det vil være en stor investering for dig og familien vil leve med i mange år fremover. Hvis du vælger at bygge en køkkenø marmor, er det vigtigt at huske, at denne type materiale er ikke nær så holdbare som for eksempel en granit top. Materialet marmor er let at ridse, og du er nødt til at være ekstra forsigtig, når det kommer til kuldioxid, så køkkenbordet kan erodere.
Har du derfor med granit marmor kræver ekstra pleje fra både dig og familien. Udover at du ikke kan spilde sodavand på disken, du også prøve at undgå sure fødevarer og rengøringsmidler. Denne type af køkkenbordet er således meget følsom og når du renser vasken, brug kun mildt rengøringsmiddel eller sæbe.
Når du bygger et køkken ø marmor, er det vigtigt at overveje de dimensioner, så er det ikke muligt at fastsætte de hjørner, når du er færdig med disken.

Det betyder, at du så bliver nødt til at omgøre hele køkkenbordet, hvis der skulle opstå det mindste problem. Så vær meget forsigtig fra starten og ville har brug for hjælp er der altid udbydere, der kan hjælpe dig med at måle.

Overvej de samlede omkostninger


Bemærk også, at der ud over prisen på marmor kan være andre omkostninger, såsom polering og udskæringer til vasken. Fordi marmor er en type af sten det er heller ikke let at arbejde med, og derfor kan det i fremtiden også være andre omkostninger. Fordelen ved at bygge en køkkenø marmor er, at det ikke kræver særlig stor underholdning i modsætning til en bordplade lavet af træ. Bare vær opmærksom på, at det er meget følsom og let ridset fx, gryder og pander. Undertiden, væsker og endda trænge ind i overfladen og dette fører til, at der vil være misfarvning på køkkenbordet.

photo-290413-13-2741
photo-141212-21-0731

Trække på hjælp fra et køkken planlæggere


Et godt tip er at tage ved hjælp af en kökplanerare, således at alt virkelig vil gå lige til bygningen og for at undgå de små misser, der ellers ville have til at gøre på egen hånd. I øvrigt, før du begynder at bygge dit køkken ø, du bare gerne i andre typer af bordplader overveje dimensioner. Nyttige dimensioner, som er vigtige at overveje, er de vægge, katedral lofter, vinduer, døre og radiatorer. Jo bedre og mere præcis arbejde, du udfører fra starten, jo bedre og finere bliver dit køkken!

2012-07-08-113815

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.