Publicerad: 21. december 2015. Uppdaterad: 17. juni 2019

campaign-full

Største, bedste og smukkeste !!

Vi er vokset enormt i det forløbne år. Ved primært sælger via vores hjemmeside, har vi formået at opbygge en slank organistation og stige i volumen enormt. Det er takket være dig! Du læser dette - der værdsætter vores fine produkter - vi har været i stand til at foretage denne rejse. Og som vi alle ved - med styrken af den volumen, vi kan vælge og vrage blandt verdens sten sort - men også presse priserne mere end vi troede ville være muligt.

Resultatet af dette vi hører dagligt fra vores ca. 140 tilfredse kunder hver måned: Mange gange er vi op til 50% billigere end når en sådan køb fra køkkenet leverandør.

Som et resultat af ovenstående, vi nu indfører en prisgaranti.

 

Prisgarantien er enkel. Det omfatter alle vores stenplader. Kan du vise en (gyldigt *) citat fra en anden leverandør ** der kan levere billigere og vi matcher prisen. Vi tager ikke højde for den slags dig som kunde at sammenligne. Er det Carrara C, så vi sammenligner med Carrara C, for eksempel. Uanset den slags - vores er ALTID præmie!

Så hvis du ønsker at få markedets flotteste service, de mest talentfulde medarbejdere og de bedste priser, er der ingen grund til at vente med at sende din anmodning


* Med et gyldigt citat mener vi et tilbud, der ikke er ældre end 30 dage.

** Kun for svenske leverandører.

Prisgaranti gælder kun for svenske kunder, men - Kunder i Norge og Danmark vil være mere end glade for at sammenligne os med andre svenske leverandører - så garantien!

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom