Publicerad: 15. juni 2015. Uppdaterad: 17. juni 2019

Indsendt spørger: Hey Rock Records! Jeg havde en part og dagen efter, jeg ser en masse pletter på min! NYHED! morgenmad bar (marmor). Jeg har prøvet at tørre af med en fugtig klud, men jeg kender pletter. Hvad kan du gøre? Jeg har ikke købe disken med dig, og jeg nægter at tale med det firma, der lægge væk L / Caroline

Hej Caroline!


Yikes. Det lyder som dine gæster har lagt glasset direkte på disken uden måtten og de sure væsker (sodavand, juice, alkohol, etc.) har ætset overflade. Det kan sammenlignes med en brænde; Det er således en fysisk skade er opstået - ikke blot, at væsken er blevet absorberet.

Du skriver også, at du kan "føler" pletter. Det er virkelig ikke godt. Det betyder, at den væske, der har forårsaget skaden "spise op" marmor. Den yderligere væske tilbage på linjen; jo mere skade. Det er også derfor, vi siger, bør du "straks" fjerne pletter. Hvis der er noget i væsken er ætsende.

Vi begynder at udelukke ting. Du kan ikke bruge rengøringsmidler, fordi skaden er en fysisk skade og ikke en "spot".

Der er en chance for, at du kan løse med en pasta, har vi (komme til os og få!). Ellers kan du søge online for Marble Polering Sæt ind.

Hvis dette ikke virker (og det er ikke hver gang den gør), så disken skal slibes af en stenhugger.

Desuden lyder det som skiven er imprægneret fra starten. Og vi gætter, at overfladen ikke er poleret. Det er formentlig grunden til dette er sket.

Vores råd er, selvom du skriver, at du nægter at tale med den virksomhed, der installerede bestyrelsen, tale med dem. Når man taler om den skade på virksomheden forstår dem nok, at en forbier indtraf. Vi arbejder med marmor og natursten ville aldrig installere en morgenmad bar med upoleret og kommercielt tilgængelige rengøring marmor. Alle ved, at det vil være noget, som du beskriver. Vi antager, at selskabet realiserer den miss og lave en reparation (slibning) om bord, og derefter imprægnering.

Held og lykke!


Ønsker du svar på dit "sten af vores" spørgsmål? Mail op til vores kundeservice! Du behøver ikke at have købt disken ved os for os at hjælpe dig - gratis.


 

Send forespørgsel

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom