Hvordan kan man bedst til at rense din marmor bordplade

Publicerad: 20. september 2016. Uppdaterad: 17. juni 2019

Marmor er et naturmateriale


Først og fremmest er det vigtigt at påpege, at marmor er en naturlig sten. Naturen er vidunderlig, men ikke producerer produkter. På den anden side er det netop det, der gør marmor unik, smuk og eksklusiv. Én disk er ikke som de andre. Bortset fra det, vi er enige om, at marmor som materiale er smuk, må vi også konstatere, at der er et materiale med indbyggede defekter, huller og pletter. Den marmorering er faktisk klassificeret som en ufuldkommenhed (!).

cd-tixhr1176847082-min
verde-g-tixhr1202928562-min

HVAD ÅRSAGER "pletter" på marmor?


Marmor er delikat. Fordi det er et calciumcarbonat materiale, der reagerer sten på syre. Den reagerer kraftigt også. Syre bogstaveligt spise væk stenen - eller korroderer væk. Apropos "pletter", så det er normalt ikke pletter. Der er skader på selve materialet. Således er reglen enkel. Hver sprøjte citronsaft eller tomat vil påvirke overfladen af din marmorplade.

Er det svært at holde ren MARMOR?


På baggrund af ovenstående, er det en god idé at holde marmor rent; og mange af vores kunder rapporterer i lignende "praksis" derhjemme. For at rengøre efter brug simpelthen.

Til daglig vedligeholdelse er normalt tilstrækkeligt lunkent vand og en klud (helst mikrofiber, hvis du har en sort sten øverst) for at få stenen ren, regelmæssig rengøring af køkkenet fungerer også på sten plade - men undgå citron-baserede rengøringsmidler.

Brug ikke slibende rengøringsmidler, da de kan beskadige stenens polerede overflade bliver mat og plettet. Sæbe er et naturligt produkt, der er velegnet til at rense marmor, det giver glans og en vis beskyttelse for stenen. Gør det til en vane altid at tørre op spild, især varmt fedt, straks at undgå at blive suget ind i stenen.

01458893989

Hvis du har spørgsmål om din rengøring din marmor bordplade, så kontakt os;

 

KONTAKT OS

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/RelatedStoneWidget.cshtml)

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.