Publicerad: 15. juni 2015. Uppdaterad: 17. juni 2019

Marmor tabeller er hot lige nu. I alle de design magasiner og blogs er marmor, der gælder. Og det sikker ser godt ud. Tidløs elegance og klassisk skønhed gør marmorborde til noget ekstraordinært.

Der er et par ting, der går ind købte anker skal huske på, før du angriber.

Til at begynde med, at marmor er en blød rock. Selvom vi imprægnering af marmor fabrikken, så det er sårbar over for farvning og ridser. Efter du skudt områder, der generelt gælder for bordplader og vindueskarme marmor bord vil blive nydt af kommende generationer. Så godt beholde den.

Ud over ægte marmor kan ikke sammenligne med noget andet - og vil altid være snack is omkring middagsbordet, det virker marmor sammen med næsten enhver indretning. Historien har vist!

Med de gode kommer de dårlige. Marmor bord fungerer mindre godt som en legeplads for børn. Den trives de fleste af rummets midtpunkt, og ikke noget, der tilføjer lidt til siden.Hvis du spilder din drink kan ikke vente indtil gæsterne er gået. Det skal tørres op med det samme.

En gang om året, vi mener er rigtigt for re-imprægnering (sæler). Det er en service, som vi naturligvis levere. Venligst book i forbindelse med købet.

Husk, at en marmorbord (eller bordplade i køkkenet for den sags skyld) er følsom over for fælles drik. Vin, kaffe, cola og nogle citron-baserede rengøringsmidler kan misfarve din disk - (! Hvorfor er vores standard anbefaling poleret overflade), især hvis du har valgt en mat finish.

1
2
3

Coasters er et must.

Til daglig rengøring er det bedste tip meget varmt vand og en blød svamp. Gælder så klart endda bordplader og marmor plader i hjemmet. Polsk tilfreds med bomuld eller mikrofiber.

Sikker på, det lyder meget kedelig! Det er. Men det er det værd!


MARMORSKIVOR
 

HVEM ER VI?

Hos Stenskive.dk er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stora Nygatan 29
211 37 Malmö
Telefon: +45 78 70 72 40
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom