Filips Køkken - Composite (Nobel Carrara)

15. juni 2015

FILIPS NOBLA Køkken 


Her er et par billeder fra da Filip ind i en ny fjerde album i hendes køkken. Resultatet var god og Philip er tilfreds! Ligesom vi ønsker det med vores kunder.

Om Noble Carrara


Denne sten album kaldet Noble Cararra og er en sammensat bestyrelse i kvarts. Dette er en meget god mulighed, hvis du ønsker en bordplade, hvis tåle næsten alt. Noble Carrara er ganske holdbare som gør dit liv som en klippe disk ejere meget ubekymrede.

Disken er i den nederste hvide med grå marmorering. Marmorering giver lidt liv til stenen disken, mens det regelmæssigt mønster, at denne model er kendt for at gøre det indtryk vil være konsekvent og professionel. Den moderne udseende passer perfekt ind i køkkenet i den nyere hus, hvor du vil have en mere elegant look.

filip-nerell-11850-stone-1
filip-nerell-11850-stone-2

Filips køkken ideer


Stone disk eliminerer behovet for at bekymre sig om vand på bænken, derfor ingen afløbsbakke til vasken tager normalt kun sted, og ikke alt for iøjnefaldende. Den moderne udseende af denne sten skive passer perfekt med disse plain døre og den minimalistiske håndtag. Kanten, der er rejst mod væggen er lidt smallere end normalt, hvilket giver en endnu glattere og mere slank look.

Her er Filips omdømme


"Ville bare lade fyrene installerede køkkenbordet i går, og det var stor, helt perfekt! Vi er meget tilfredse med alt. "

-Filip Nerell

Relaterede indlæg

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.