Komposit (holdbarhed og vedligeholdelse)

14. april 2016

At eje, vedligeholde og nyde dine sammensatte plader


  • Når du køber sammensatte paneler fra os med blank overflade holder dem sådan en høj standard, så ingen særlig vedligeholdelse ikke er nødvendig.

  • Hvis du har en poleret overflade kan rengøres med en mild flydende sæbe og en fugtig fnugfri klud eller mikrofiberklud. Derefter vaskes med vand og tør.

  • Du bør altid bruge rengøringsmidler med en pH-værdi mellem 5-8. Udsat overfladen af ​​mediet i løbet - eller under, bør du straks rense overfladen med rigeligt vand.

  • Hvis du skulle få en plet på din komposit disk, brug kun en blød klud, varmt vand og vores rengøringsmidler. Lad det virke i et par sekunder, og derefter tørre overfladen. Skyl grundigt med vand og tør.

  • For at undgå ridser og skader, altid bruge et skærebræt. Composite er meget modstandsdygtig over for ridser, men vi synes, det er altid bedre at forebygge end at helbrede.

  • Den sammensatte er forskellig fra natursten i form af de fødevarer, der kan forårsage skader. Du kan spilde vin, saft, kaffe, te, sodavand, etc., men det vil ruste (som marmor), fordi overfladen ikke er så porøse som natursten. Væske kan ikke trænge ind i overfladen. Da væsken ikke kan tvinges i materialet potientialen for baktieriell reproduktion betydeligt mindre.

  • Selvom kompositpaneler modstå meget høje temperaturer, altid bordskåner. Pludselige temperaturændringer kan forårsage revner; især ved eller i nærheden af ​​kanterne eller led.


filip-nerell-11850-stone-1

Relaterede indlæg

HVEM ER VI?

Hos Stenskivor.se er vi eksperter i natursten. Vi arbejder hårdt for altid at kunne give dig den bedste service, hurtigt og præcist.

Vores erfarne sten specialister, kan tage sig af alt arbejdet i hele kæden fra planlægning, opmåling, og produktion til levering og installation, i samråd med dig. De har været aktiv i sten forarbejdning siden 2000.

Vi arbejder løbende på at sikre rettidig levering, høj kvalitet og til en god pris.

Virksomheden anvender den svenske kontrakt. Vi har ansvarsforsikret gennem Trygg-Hansa.

Vi findes også i Sverige

Oplysninger om cookies

SHOWROOMS

Velkommen til os - i Stockholm og Malmø!

STOCKHOLM

Makajo 
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
E-post: hej@stenskive.dk
Tlf: +46(0)8 708 94 00

MALMØ
Stenyxegatan 29 1TR
213 76 Malmö
Telefon: +46(0)40 306 350
E-mail : hej@stenskive.dk

Cucina Di Design AB(stenskive.dk)
Corporate identitet nummer: 556.652-2297

Kontakt os

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste e-mail-adresse
Ugyldig e-mail-adresse
Du skal indtaste et gyldigt telefonnummer
Budskabet kan ikke være tom
Chat med os - Svar DIREKT!
*
*
Udfyld venligst alle felter.